Vila Branka – ljetovanje na obali

Smjestaj Vila Branka se nalazi u Canju, na samoj rivi – nekoliko metara iznad Juznog dijela plaze. Izmedju objekta i plaze je dakle samo put koji povezuje jedan kraj plaze sa drugim.

Dozivite prijatne trenutke u hladovini dvorista odmah pored plaze.

Ako imate malu djecu, treba znati da u okviru smjestaja imamo ogradjeno dvoriste od oko 200m². Ovo je jedan od rijetkih djelova Canja koji je pod drvecem, sto ga vizuelno izdvaja od ostatka ovog primorskog naselja. Besplatan WiFi je dostupan u cijelom objektu i moze se uhvatiti i u dvoristu.

Organizovanog parkinga na prostoru ispred kuce nema, jer smo htjeli da sacuvamo dvorisni prostor. Kapija dvorista izlazi na setaliste i put. Medjutim predvece, posto kupaci podju sa plaze, parking nije posebno tesko naci. Dosta ljudi dolazi u Canj samo zbog kupanja – dok su smjesteni na drugom mjestu, pa bude dosta vozila pored plaze u toku dana. Ovo je problem koji je opstina planirala da rijesi, a do tada, ukoliko zelite, u blizini se nalazi placeni parking koji moze biti privremeno rjesenje (cijene su 1.5 – 2€ dnevno).