Naša ponuda

Razne prednosti zavisno od objekta u kome odsjedate: besplatan Wi-Fi internet pristup, TV, posteljina, klima uredjaj i frižider su zajednički za sve. Levant apartmani i Vila Branka pored ostalog imaju prednost sto su na “prvoj liniji mora” – nema ništa između vas i širokog plavog. Sve što vam treba je tu – za kratke ili duže boravke.

Ronjenje

Ronjenje je uvijek zabavno! To je jedna od najuzbudljivijih stvari koju naši gosti uvijek pamte. Plivanje i u čistoj, prozirnoj vodi fantastična je prilika za istraživanje mora. Imate veliku šansu da otkrijete raznolikost života u Adriatiku!  

Kiteboarding

Dođite serfovati na prelijepoj ulcinjskoj plaži! Među raznovrsnim vodenim sportovima, kitesurfing je ono što izaziva divljenje i početnicima i lovcima na adrenalin. U Ulcinju ćete naći pješčanu plažu koja se proteže kilometrima, a plitka voda Jadranskog mora pruža beskrajne mogućnosti za zabavu na kitesurfingu.

Iznajmite kajak ili pedalinu

Želite da budete aktivni tokom odmora? Iznajmite pedalinu ili kajak i doživite morsku obalu na jedinstven i prisan način.

Jet Ski

Uživajte u uzbudljivoj Jet Ski vožnji. Pokrenite uspavani dan sa adrenalinskom aktivnošću.

Bazenski kompleks

Veliki bazen za vjezbu od 25-metara je prijatno mjesto za sjedenje sa pogledom na more i obalu. Ohladite se u kristalno cistoj vodi bazena, uzivajte u ljepotama uz koktel iz bara. Feel the freshness of the Mediterranean breeze and bask in the smiley warm sunshine at the same time.

Brodske ture

Znamo što vam treba – skinite cipele, zaboravite na brige i pustite da profesionalna posada “podigne jedra” i nacrta kurs za opuštanje! Ostanite van sunca u natkrivenom dijelu ili uhvatite poneki zrak na spoljnoj palubi.  

Jezerske ture

Iskoristite prednosti jedinstvene pozicije Čanja i ponesite još koji doživljaj više. Na samo 18km od nas se nalazi gradic Virpazar. Nekadasnji trgovacka veza sredisnje Crne Gore i primorja ima prelijepi ambijent, istoriju proizvodnjom čuvenog vina Vranac a nalazi se na obali najvećeg jezera u ovom dijelu Evrope – Skadarskog Jezera! Uzivajte u kulinarskim specijalitetima ovog […]