Kiteboarding

Dođite serfovati na prelijepoj ulcinjskoj plaži!

Među raznovrsnim vodenim sportovima, kitesurfing je ono što izaziva divljenje i početnicima i lovcima na adrenalin. U Ulcinju ćete naći pješčanu plažu koja se proteže kilometrima, a plitka voda Jadranskog mora pruža beskrajne mogućnosti za zabavu na kitesurfingu.

Ovo mjesto je čisti raj za kitesurfing. Tokom godina, Velika Plaža postala je jedno od najpoznatijih i najsigurnijih mjesta za učenje kitesurfa. Od 12 km od Port Milene do delte rijeke Bojane, to je jedna od najdužih i najširih plaža u Evropi. Voda je obično topla, a neoprenska odijela zaista nijesu potrebna. Zbog savršenog smjera vjetra na obali, početnici ne moraju brinuti hoće li biti odvedeni na otvoreno more. Uz naš brod za spašavanje, činimo apsolutno  sigurnim za vas da uživate u svojim kitesurfing danima. Na delti rijeke Bojane, koja je na 800m od našeg centra, voda je mirna i zaista je atraktivna za vježbanje trikova, ostatak obale ima malo talasastu vodu, što je zabavno za skakanje.

Sezona vjetra počinje od početka maja do kraja septembra. Termalni bočni vjetar duva gotovo svaki dan brzinom vjetra od 15 do 20 čvorova. Zbog svoje toplinske prirode, formira se oko 13 sati, a duva do 19 sati. U danima bez vjetra more je ravno kao ogledalo što ga čini idealnim za veslanje u standup-u, ali ako ste spremni za adrenalin, na raspolaganju imamo gliser pa se pripremite za wakeboarding zabavu.

Ovu uslugu možete naručiti na stranici za potvrdu rezervacije. Cijena se odnosi na 1 sat obuke.

Izvor:

Price

70 / Once / Per Guest

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.